Egy csokorba szedtük a friss termelői méhpempő nőkre vonatkozó szedésével kapcsolatos hasznos tudnivalókat. A méhpempő szedésének ideje, valamint a napi adagja aszerint változik, hogy mi az elérni kívánt cél.

Csokorba szedtük a gyakori kérdéséket a méhpempőről, használatáról, szállításáról és mindenről,amit eddig gyakran kérdeztek tőlünk...

A változókori problémákra megoldást nyújthat a méhpempő

A női hormonális működés ívének a vége a változókor vagy más néven a klimax. A női reprodukciós időszak a nemi éréstől kezdődik és kb. 45-50 éves korig tart. Ezt követően az ösztrogénszint csökkenése miatt rövidül a peteérés és vele együtt a ciklusok hossza, majd szépen lassan az egész folyamat leáll.

Mind a vírus, mind pedig a baktérium lehet kórokozó, de felépítésükben és életmódjukban, így az ellenük való védekezésben is teljesen eltérnek egymástól.

Az orvostudomány megszámlálhatatlan esetben különböző betegségek esetén bizonyította már, hogy a méhek „eledeleinek” fogyasztása jótékony hatással bír az emberi szervezetre.

Sokunk számára ismerős, hogy elfelejtünk valamit megvenni a boltban, pedig tudtuk, hogy hiányzik otthonról, vagy keressük a kulcsokat, a televízió távirányítóját, mert egyszerűen nem emlékszünk rá, hogy nem sokkal korábban hová is tettük. Ha gondunk van megjegyezni egyszerű dolgokat árulkodó jelek arra, hogy szervezetünk kolin hiányban szenved...

A termelői méhpempő nem esik át semmilyen laboratóriumi, kezelési eljáráson, adalékanyagmentes, teljesen tiszta és természetes. E tulajdonságai miatt a legjobb táplálékkiegészítő, vitaminkomplex, ásványianyag, nyomelem és fehérje forrás mind a felnőtt, mind pedig a gyermek szervezete számára. 

Segítheti a tiszta méhpempő a teherbeesést?

Kutatási eredmények azt igazolják, hogy a méhpempő  rendszeres szedése nagy mértékben növeli a teherbeesést. Főleg ha a pár mindkét tagja szedi.... 

Tudósok megállapították, hogy a Tiszta Méhpembőben található 10 HDA-sav hatására új neuronok jönnek létre az agyban, mely következtében javul az emlékezőképesség, az idegsejtek jobban működnek, jobban továbbítják az agyi üzeneteket a végtagoknak, ezzel csökkentik a Parkinson-kór tüneteit.

A közelmúlt kutatásai szerint a méhpempő javítja a rövid távú memóriát, mivel bizonyítottan hasznos szerepet játszik az idegi funkciókban...

Tiszta Méhpempő 100 gramm
Tiszta Méhpempő 100 gramm
14.990 Ft
13.990 Ft
Hársméz
Hársméz
2.400 Ft
2.400 Ft
*Vállasszon kiszerelést
Méhkenyér
Méhkenyér
7.490 Ft
7.490 Ft
*Vállasszon kiszerelést
Vegyes Virágméz
Vegyes Virágméz
1.900 Ft
1.900 Ft
*Vállasszon kiszerelést
Nyers Vegyesvirág virágpor
Nyers Vegyesvirág virágpor
2.800 Ft
2.800 Ft
*Vállasszon kiszerelést