A MÉHPEMPŐ - a királynő eledele

Életelixír”, „csodaszer” „az ifjúság forrása” csak néhány kifejezés, amit szerte a világban a méhpempő jelzőjeként használnak...

A méhpempő egy természetes anyag, melynek köszönhetően a méhkirálynő 50x hosszabb ideig él, mint a többi méh. Nagyobbá és termékenyebbé teszi őt társainál, az életengia szimbolumává avatja. A méhkirálynő egész élete során csak és kizárólag méhpempővel táplálkozik szemben a többi méhecskével, akik csak életük első 3 napja során jutnak méhpempőhöz.

A méhpempő emberre gyakorolt pozítív hatása már évezredek óta ismert a különböző népek számára. A történelem során számos kultúra használta már gyógyító jelleggel a méhpempőt, melyről bővebben itt lehet olvasni A méhpempő története , valamint a modernkori orvostudomány is felfedezte magának.  A világ különböző pontjain, egymástól függetlenül számos, pontosan dokumentált kísérlet során kerültek leírásra a tények, melyek a méhpempő gyógyító hatását igazolták.

Itt a Blogunkban Hogyan szedjük a méhpempőt? Javasolt méhpempőkúrák a különböző betegségekre ABC sorrendben mind ezeknek a kutatásoknak az eredményeként kerültek leírásra, az egyes betegségekre itt javasolt adagolások, azok amikkel a legnagyobb pozítiv eredményeket érték el az orvosok az adott területeken.

Hogy pontosan mi is az, ami a méhpempőt ennyire hatékonnyá teszi, arra nincs hivatalos állásfoglalás. Talán a rengeteg összetevője: vitaminok, aminosavak, lipidek, nyomelemek, ásványianyagok....talán ezek kombinációja, talán a modern tudomány számára még nem ismert más egyéb tényező... de egy biztos, olyan a szervezetnek mint egy aduász, ott fejti ki leginkább pozitív hatását, ahol arra a legnagyobb szükségünk van!

 

A méhpempő szinte mindenki számára ajánlott immunerősítésre és sokak számára ajánlott egyes betegségek lekűzdésére. Az adagolása az, amiben eltérünk attól függően, hogy mi a célunk.

Ha meg szeretnénk védeni a szervezetünket a betegségektől, baktériumoktól, vírusoktól, akkor napi 1 maximum 2 gramm méhpempő szedése javasolt, ami azt jelenti, hogy egy 100 grammos méhpempő elegendő több mint 3 hónapra, vagy egy 3 tagú családnak egy hónapra.

Ami nagyon fontos, hogy a méhpempőink a kaptárból kivéve azonnal fagyasztásra kerülnek, nem esnek át semmilyen ipari eljáráson, tartósítószert, vagy mesterséges adalékanyagot nem tartalmaznak.

A méhpempőket minden esetben hűtve szállítjuk, Pest megyében általában saját gépjárművel fagyasztóládában, vidékre, külföldre izotermikus dobozban, melyben 72 órán át garantált a megfelelő hőmérsékleten tartása.

Árak és egyéb infók: méhpempő vásárlás

Méhkenyér
Méhkenyér
12.990 Ft
12.990 Ft
*Vállasszon kiszerelést
Tiszta Méhpempő 100 gramm
Tiszta Méhpempő 100 gramm
16.800 Ft
14.990 Ft
Vegyes Virágméz
Vegyes Virágméz
2.190 Ft
2.190 Ft
*Vállasszon kiszerelést
Nyers Vegyesvirág virágpor
Nyers Vegyesvirág virágpor
2.800 Ft
2.800 Ft
*Vállasszon kiszerelést
Méhpempő 200 gramm
Tiszta Méhpempő 200 gramm
33.600 Ft
23.990 Ft
Hársméz
Hársméz
2.690 Ft
2.690 Ft
*Vállasszon kiszerelést