Teherbeesés méhpempővel

Segítheti a tiszta méhpempő a teherbeesést?

Kutatási eredmények azt igazolják, hogy a méhpempő  rendszeres szedése nagy mértékben növeli a teherbeesést. Főleg ha a pár mindkét tagja szedi.... 

Számos különböző "szuper élelmiszer" létezik, amelyek bizonyítottan nagy hatékonysággal járulnak hozzá a termékenységhez, de a méhpempő az összes közül a leghatékonyabbnak bizonyult. Fontos kiemelni, hogy a tiszta termelői méhpempő olyan étrendkiegészítő, mely mesterséges és ezáltal káros anyagot nem tartalmaz.

A tiszta méhpempő aminosavakban, 10-HDA savban, acetilkolinban, lipidekben, nyomelemekben, vitaminokban és fehérjékben gazdag természetes anyag.

A tiszta méhpempő tartalmaz A vitamint, B komplex vitamint (beleértve a folsavat és az inozitot), C, D és E, valamint bőséges mennyiségű vasat és kalciumot valamint egyéb ásványi anyagok.

A tiszta méhpempő acetillkolint is tartalmaz, amely az idegi üzenetek sejtig történő továbbításához szükségesek. A szervezet megfelelő acetilkolin szintje a terhesség során létfontosságú a magzat agyának kifejlődéséhez. Továbbá segít megőrizni a sejthártya épségét, részt vesz a sejtstruktúrák és sejtfunkciók megőrzésében is.

Úgy tartják, hogy  tiszta méhpempő legfontosabb terápiás összetevője a 10-HDA sav, mivel bizonyítottan tumorellenes hatású.

Mivel a tiszta méhpempő sokféle tápanyagot tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlenek a megfelelő egészségügyi és szervi funkciókhoz, nagyon könnyű belátni, hogyan segítheti a termékenységet.

A jó minőségű tiszta, termelői méhpempő rendszeres fogyasztása segít a hormonok egyensúlyának megteremtéséhez, támogatja az endokrin rendszert. Ez kiváltképp fontos azoknak a nőknek, akik valamilyen hormonális egyensúlyhiányban szenvednek.

2007-ben egy Japánban közzétett tanulmány szerint a tiszta méhpempő serkenti az ösztrogéntermelést a szervezetben, mely hormon elengedhetetlenül fontos a csontképződéshez és génexpresszióhoz, valamint létfontosságú az egészséges menstruációs ciklus szempontjából.

Tehát a tiszta méhpempő segít a hormonális egyensúlyhiány okozta termékenységi problémák megoldásában.

A kutatási eredmények alapján nagyobb eséllyel jön létre a megtermékenyítés, ha nem csak a nők, hanem a férfiak is szedik a méhpempőt.

Egy másik kísérlet során, melyet Dr. Abdelhafiz A. és J. Muhammad pubblikáltak 2008-ban leírásra került, hogy a méhpempő mézzel elkeverve szintén hatásos a teherbeeséshez. Kísérleteik alkalmával méhpempőt mézzel keverték el 1:2 arányban és 5 ml-t intravaginálisan alkalmaztak. Azt tapasztalták, hogy a kontrollcsoporthoz képest 8,1%-al nőtt a teherbeesések száma.

 

Hogyan segíti a méhpempő a teherbeesést nőknél:

  • védi és erősíti a petesejteket,
  • szabályozza az ovulációt, így könnyebb tervezni,
  • védi a petesejtet a káros hatásoktól,
  • jelentős folsav forrás, mely a megtermékenyített petesejt beágyazódásához nélkülözhetetlen,
  • növeli a szervezet progeszteron szintjét, mely segít a terhesség fenntartásában

 

Hogyan segíti a méhpempő a nemzést a férfiaknál:

  • növeli a vér tesztoszteron szintjét,
  • serkenti a hímivarsejtek termelődését,
  • növeli a spermiumok számát,
  • védi a hímivarsejteket a káros hatásoktól,
  • növeli a hímivarsejtek mozgékonyságát,
  • természetes potencianövelő

 

 

 

Forrás:

http://healthywithhoney.com/royal-jelly-and-fertility/

http://www.advbiores.net/

Méhkenyér
Méhkenyér
12.990 Ft
12.990 Ft
*Vállasszon kiszerelést
Tiszta Méhpempő 100 gramm
Tiszta Méhpempő 100 gramm
16.800 Ft
14.990 Ft
Méhpempő 200 gramm
Tiszta Méhpempő 200 gramm
33.600 Ft
23.990 Ft
Hársméz
Hársméz
2.690 Ft
2.690 Ft
*Vállasszon kiszerelést
Vegyes Virágméz
Vegyes Virágméz
2.190 Ft
2.190 Ft
*Vállasszon kiszerelést
Nyers Vegyesvirág virágpor
Nyers Vegyesvirág virágpor
2.800 Ft
2.800 Ft
*Vállasszon kiszerelést