Méhecskéink szorgalmának eredményei

Az orvostudomány megszámlálhatatlan esetben különböző betegségek esetén bizonyította már, hogy a méhek „eledeleinek” fogyasztása jótékony hatással bír az emberi szervezetre.

 Először is itt van a két világszerte szuperélelmiszernek tartott méhészeti termék a méhkenyér és a virágpor

Míg a méhkenyér

elsősorban a belső kiválasztású szerveinkre (máj, gyomor, vese, prosztata) fejt ki jótékony hatást,

addig a virágpor

– amellett, hogy általános immunerősítő és baktériumölő hatással bír - javítja az állóképességet, energiát ad, növeli az erőnlétet és kiemelkedő szerepe van a szellemi frissesség fokozásában. Éppen ezért kifejezetten ajánlott sportolók, tanulók és fogyókúrázók számára.

Mindkét termék fogyasztható önmagában, vagy keverhetjük mézzel, joghurttal, gyümölcslével, tehetjük turmix italunkba vagy tulajdonképpen adhatjuk bármihez amivel ízletesnek gondoljuk.

Méhkenyérről bővebben itt:

Méhkenyér tudnivalók

A virágporokról bővebben itt:

 https://mehpempomagyarorszag.hu/hasznos-tudnivalok/101-a-viragpor

lehet olvasni.

 

Aztán találkozhatunk a propolisszal, melyet a méhek a kaptáraik védelmére, a baktériumok és a kórokozók ellen gyűjtenek. Tiszta formájában gyantás, ragacsos, sajátos illatú anyag. A népi és a természetgyógyászat már évezredek óta használja tiszta és alkoholban oldott formában. Elsősorban antibiotikumokhoz hasonló hatással bír, jó gyulladáscsökkentő és sebgyógyító. Alkalmazható külsőleg és belsőleg egyaránt.

Mézek, ahány méhész, ahány méhfajta,  ahány földterület, ahol a méhek „legelnek”, annyi fajtájú, ízvilágú mézzel találkozhatunk. A mézeknek is ismert jótékony hatásaik. Mézeink közül a mi nagy kedvenceink a bodzás akácméz és a krémméz. Méz választékaink https://mehpempomagyarorszag.hu/termekek/mezek tekinthetőek meg, az egyes képekre kattintva lehet olvasni bővebben az adott mézekről.

És végül, de nem utolsó sorban a méheknek köszönhetjük az általunk nagyon kedvelméhpempőt, ami tulajdonképpen olyan a szervezetnek mint egy aduász.

Általános immunerősítő és betegségmegelőző hatása mellett, célzott szedés esetén képes ott kifejteni jótékony hatását, ahol arra a szervezetünknek a legnagyobb szüksége van.

Összegyűjtöttük egy csokorba, abc sorrendbe, hogy az orvostudomány által mely betegségekre, mennyi ideig és milyen dózisokban javallot szedni a méhpempőt https://mehpempomagyarorszag.hu/blog/116-hogyan-szedjuk-a-mehpempot-javasolt-mehpempokurak-kulonbozo-betegsegekre-abc-sorrendben

Ezek mind egytől egyig hosszan tartó és jól dokumentált kísérletek eredményeinek alapján lettek kialakítva. Személyes tapasztalataink, környezetünk és vásárlóink visszajelzései alapján számtalan esetben tudjuk igazolni, hogy a fent leírtak nem csak a papírforma szerint léteznek.

 

Legkedvesebb történeteink és visszajelzéseink egy sportolóhoz és két kismamához kapcsolódik.

A sportolónkat egy nagyon komoly ízületi sérülés a sportkarrierje feladásához sodorta. Nem segített a hagyományos gyógyszeres kezelés és fizikóterápis eljárások. Az utolsó próbálkozása a mi prémium méhpempők volt, melyet emelt dózisban szedett hónapokon át. Ezen kezelés óta évente több alkalommal visszatér kúraszerűen a méhpempőnk fogyasztásához, elmondása szerint, azért, mert így emlékezteti szervezetét a védekezésre és a megelőzésre. Sportkarrierjét a mai napig figyelemmel kísérjük és a lehető legjobbakat kívánjuk.

A két kismamánk közül az egyiküknek hosszú küzdelmek árán sikerült az áldott állapot. Hónapról hónapra néztük végig együtt, ahogy a nem túl rózsás laboreredmények, szép fokozatos javulást mutattak és a „természetes úton itt biztosan nem lesz gyerek” állapotból sikeresen eljutottak a várandóságig.

A másik kismamánkkal már várandóssága alatt találkoztunk. Ő azért kezdte el a méhpempő fogyasztását, mert nemet mondott a mesterséges vitaminokra. Hónapról hónapra láthattuk a pocak növekedését, hallhattuk, hogy minden a legnagyobb rendben van és végül együtt örülhettünk a családdal az egészséges kislány megszületésének.

Minden olvasónknak kívánunk jó egészséget és örömmel vesszük a jövőben is a személyes történeteket és visszajelzéseket.

 

Méhkenyér
Méhkenyér
5.490 Ft
5.490 Ft
*Vállasszon kiszerelést
Nyers Vegyesvirág virágpor
Nyers Vegyesvirág virágpor
2.800 Ft
2.800 Ft
*Vállasszon kiszerelést
Akácméz
Akácméz
1.490 Ft
1.490 Ft
*Vállasszon kiszerelést
Vegyes Virágméz
Vegyes Virágméz
1.590 Ft
1.590 Ft
*Vállasszon kiszerelést
Hársméz
Hársméz
1.790 Ft
1.790 Ft
*Vállasszon kiszerelést
Tiszta Méhpempő 100 gramm
Tiszta Méhpempő 100 gramm
14.990 Ft
13.990 Ft