Hogyan segíti a méhpempő a teherbeesést

 

Tudományosan igazolt tény, hogy a tiszta méhpempő növeli mind a nők mind pedig a férfiak termékenységét...

Mit tehet a tiszta méhpempő, hogy a várva várt gyermekáldás minél hamarabb bekövetkezzen?

Hogyan lehet hatással egy méhek által készített termék a gyermeknemzésre, a meddőség legyőzésére, a női ciklus szabályozására, a hormonok egyensúlyozására, a férfiak hímivarsejt számának növekedésére vagy éppen azok mozgékonyságára? 

A tiszta méhpempő a nőknél növeli a luteinizáló hormonok szintjét, melyek az ovulációt segítik elő. Az életkor előrehaladtával teljesen normális, hogy ezen hormonok csökkennek a szervezetben, így 35 év felett a méhpempő szedése mindenképp segítség lehet.

A méhpempő B-vitamin komplex, mely vitamincsoport felel a progeszteron és ösztrogén szint egyensúlyának megteremtésében és fenntartásában.

A méhpempő jelentős mennyiségű folsavat is tartalmaz, mely feltétlenül szükséges a megtermékenyített petesejt beágyazódásához. 

Továbbá a méhpempő védi és erősíti a petesejtet, ezzel is segíti mind a megtermékenyítést, mind pedig a terhesség fenntartását.

A tiszta méhpempő a férfiaknál növeli a tesztoszteron szintet a vérben, normalizálja a prosztata működését, impotencia vagy meddőség leküzdésére alkalmas lehet. Továbbá kísérletekkel igazolták, hogy a méhpempő növeli a spermák számát (arginin és folsav tartalma miatt) és mozgékonyságát. 

A méhpempő rendszeres szedésével csökken a stressz a szervezetben, a kiegyensúlyozott, nyugodt boldog lelki állapot szintén segíti a megtermékenyülést.

Érdemes a méhpempő szedését elkezdeni már a tervezett teherbeesés előtt néhány hónappal, hogy a szervezet feltöltődhessen vitaminokkal és felkészülhessen az új feladatok ellátására.

Gyermeknemzés céljára ajánlott a méhpempőt a pár mindkét tagjának napi 1-2 grammjával fogyasztani. Szünetet nem kell tartani. A terhesség alatt is szedhető a méhpempő, amennyiben a kismamának nem okoz bevétele kellemetlen érzetet.

Érdemes odafigyelni arra, hogy ha a női ciklus rendszertelen, vagy valamilyen nőgyógyászati okra vezethető vissza a teherbeesés elmaradása, akkor előbb ezzel a problémával kell és érdemes foglalkozni.

Rendszertelen ciklus esetén szintén segít a méhpempő, de ilyenkor adagolásában eltérünk a fent leírtaktól. Menzesz első napján kezdjük a pempő szedését, 28 napig, majd 28 nap szünet után ismét szedjük 28 napig. Így szervezetünket rábírjuk a megfelelő hormonális működésre.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

Méhpempő 200 gramm
Tiszta Méhpempő 200 gramm
33.600 Ft
30.490 Ft
Tiszta Méhpempő 100 gramm
Tiszta Méhpempő 100 gramm
16.800 Ft
14.990 Ft
Vegyes Virágméz
Vegyes Virágméz
2.190 Ft
2.190 Ft
*Vállasszon kiszerelést
Hársméz
Hársméz
2.690 Ft
2.690 Ft
*Vállasszon kiszerelést
Méhkenyér
Méhkenyér
12.990 Ft
12.990 Ft
*Vállasszon kiszerelést
Nyers Vegyesvirág virágpor
Nyers Vegyesvirág virágpor
2.800 Ft
2.800 Ft
*Vállasszon kiszerelést