Parkinson-kor ellen tiszta méhpempővel

Tudósok megállapították, hogy a Tiszta Méhpembőben található 10 HDA-sav hatására új neuronok jönnek létre az agyban, mely következtében javul az emlékezőképesség, az idegsejtek jobban működnek, jobban továbbítják az agyi üzeneteket a végtagoknak, ezzel csökkentik a Parkinson-kór tüneteit.

A Parkinson betegség genetikai és környezeti tényezők kombinációjának eredménye. A tudomány mai állása szerint a környezeti tényezők (számos gyógyszer szedése, kábítószer, vegyszerek) nagyobb hatással vannak a Parkinson-kór kialakulására.

A betegség nevét James Parkinson (1755-1824), londoni orvos után kapta, aki reszkető bénulásként először írta le a betegséget 1817-ben. Az ő felfedezése nyomán kezdett az orvostudomány foglalkozni a Parkinson-kórral.

Világszerte mintegy 6,3 millió Parkinson-kóros betegről tudnak ? előfordulása gyakoribb a férfiak, mint a nők körében ? általában 60 év felett jelentkezik, de minden tizedik esetben már az 50. életév előtt diagnosztizálják.

A Parkinson-kórt az okozza, hogy az idegsejtek nem megfelelően működnek, nem tudják az agyi üzeneteket az izmokba továbbítani.

Mozgásunkat az agyunkban lévő idegsejtek irányítják. Egy mozdulat kivitelezéséhez az idegsejtek az üzenetet ingerületátvivő anyag segítségével adják át egymásnak, majd továbbítják azt a test felé. Egészséges embereknél ez a folyamat zökkenőmentesen zajlik, míg a Parkinson-kórosoknál az üzenet nem jut el egyből az izmokhoz. Ez mozgási nehézségekhez vezet, mely oka a mozgásért felelős fő ingerület átvivő anyag, a dopamin termelődésének csökkenése.

Parkinson-kóros betegeknél a dopamint termelő idegsejtek mintegy 70-80 százaléka károsodott vagy elveszett. Dopamin hiányában az idegsejtek nem megfelelően működnek, és nem tudják az agyi üzeneteket továbbítani, így okozva a Parkinson-kór tüneteit.

Ugyanakkor az orvostudomány megállapította, hogy önmagában a dopaminpótlás nem megfelelő a Parkinson betegség kezelésére.

A Parkinson betegséget lehetőség van gyógyszeres úton kezelni, de ugyanakkor az orvostudomány úgy tartja nem elegendő csak a gyógyszeres kezelés, mert a betegek a kezelés kezdetén ugyan általában drámai javulást mutatnak, de később a gyógyszerek hatása csökken, amely csak egy ideig ellensúlyozható az adagok emelésével és új gyógyszerek bevezetésével.

Kimutatták, hogy a méhpempő stimulálja az agyi őssejtek növekedését, ezáltal hatékony eszköz a Parkinson-kór megelőzésében.

Orvoskutatók bizonyították, hogy a tiszta méhpempő hatékony és természetes anyag a neurológiai rendellenességek kezelésére.

Bebízonyították, hogy a méhpempő addig ismeretlen új és kiemelkedően fontos tulajdonságokkal bír, nevezetesen, hogy a méhpempőben lévő 10 HDA-sav mind idegi, mind pedig a neurológiai sejteket termel. 

Tehát a tiszta méhpempőben lévő 10 HDA-sav hatására új neuronok jönnek létre az agyban, mely következtében javul az emlékezőképesség, az idegsejtek jobban működnek, jobban továbbítják az agyi üzeneteket a végtagoknak, ezzel csökkentik a Parkinson-kór tüneteit.

A méhpembőben lévő 10 HDA-sav továbbá csökkenti a streszt, kellemesebb közérzetet ad, kiegyensúlyozottabbak leszünk rendszeres fogyasztása esetén.

A méhpempőben lévő 10 HDA-sav tartalom átlagosan 1,2% - 2,5% között van.

A nálunk kapható tiszta méhpempő is már egy emelt 1,6%-os 10 HDA-savtartalommal bír, míg prémium termékünk jóval az átlag felett 2, 8%-os 10 HDA-savtartalommal rendelkezik.

 

 

 

Forrás:

Natural News 4/29/2011

weeksmd.com/2009/02/royal-jelly-and-neural-regeneration/

Hársméz
Hársméz
2.690 Ft
2.690 Ft
*Vállasszon kiszerelést
Méhkenyér
Méhkenyér
12.990 Ft
12.990 Ft
*Vállasszon kiszerelést
Nyers Vegyesvirág virágpor
Nyers Vegyesvirág virágpor
2.800 Ft
2.800 Ft
*Vállasszon kiszerelést
Vegyes Virágméz
Vegyes Virágméz
2.190 Ft
2.190 Ft
*Vállasszon kiszerelést
Tiszta Méhpempő 100 gramm
Tiszta Méhpempő 100 gramm
16.800 Ft
14.990 Ft
Méhpempő 200 gramm
Tiszta Méhpempő 200 gramm
33.600 Ft
23.990 Ft