KrémmézKrémméz

Krémméz

Krémméz A krémméz rendkívül apró szemcsékre kristályosodott méz. Magas szőlőcukor tartalmú. A krémméz alapját a Repce és Napraforgóméz valamint különféle mézek optimális kombinációja alkotja.
Szállítás Személyes átvétel 0 Ft
Teljes ár2.100 Ft
Kedvezményes ár1.800 Ft
Kedvezmény-300 Ft
*Vállasszon kiszerelést
Leírás

Krémméz

Egységár: 0,5kg 2.580/kg 1kg 2.790/kg

Külföldön nagy népszerűségnek örvend a fogyasztók körében, ám hazánkban még mindig a folyékony mézet fogyasztják a legtöbben. A krémméz tulajdonképpen nem más, mint a rendkívül apró szemcsékre kristályosodott méz. A krémmézet egy különleges keverési technikával állítják elő. Könnyen kanalazható és csak állagában különbözik a natúr kristályosodó méztől. Selymes, krémes, lágy, a margarinhoz hasonlítható. Tehát a kristályos méz és a krémméz közötti különbség az állagában rejlik.

Tárolni a többi mézzel ellentétben hűvösebb helyen, kamra hőmérsékleten javasolt, mert a meleg visszaolvasztja a kristályokat és így a méz elveszíti krémes jellegét.

Felhasználása

Fogyasztása kenyérre kenve, élelmiszerben elkeverve, teában, italok ízesítésére tulajdonképpen szinte minden formában ajánlott. Segítségével egyszerű és finom édességek készíthetők.

 

Összetevők: 100% Méz

Származási hely: Magyarország (Termelői magyar méz)

Amennyiben tudja, vagy gyanítja, hogy allergiás a méhészeti termékekre a méz fogyasztását nagyon kis mennyiségben kezdje és fokozatosan emelje az adagokat az első hét során. Amint allergiás tüneteket tapasztal, (pl. szájpadlás viszketése, nehéz légzés, bőrkiütés, nyelőcső duzzanat) azonnal hagyja abba a méz fogyasztását és forduljon szakorvoshoz.

 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.