Tiszta Méhpempő 100g + Vegyes Virágméz 1kg

Szállítás Személyes átvétel 0 Ft
Teljes ár13.690 Ft
Kedvezményes ár12.690 Ft
Leírás

A méhpempő az egyetlen olyan természetes anyag, amely több mint 150 biológiailag aktív összetevőt tartalmaz. Az emberi szervezetbe kerülve ott fejti ki hatását, ahol arra a sejteknek a legnagyobb szüksége van.

A tiszta méhpempő egész évben fogyasztható, csak természetes anyagokat tartalmazó méhészeti termék. Rendszeres szedés esetén erősíti az immunrendszert, javítja a szellemi- és fizikai állóképességet, általános jobb közérzetet biztosít. 1-2 hét elteltével kezdi kifejteni hatását. A méhpempő emberi szervezetre gyakorolt hatását itt tudják bővebben elolvasni: A Méhpempő

Számos betegséget kezeltek már eredményesen tiszta méhpempővel. Ezen eredmények alapján ajánlott a méhpempő kúra szerű fogyasztása is. Az egyes betegségekhez rendelt célzott kúrák idejéről és a méhpempő napi fogyasztásának mennyiségéről itt olvashatnak bővebben: Hogyan szedjük a méhpempőt? 

Kortól és nemtől függetlenül bárki fogyaszthatja a méhpempőt. Gyermekek esetén az adagolást nagyon kis mennyiségben kell megkezdeni, és fokozatosan emelni míg a 0,5 grammot el nem érjük. Nagyon ritka esetekben allergiás reakciót válthat ki a tiszta méhpempő, általánosságban elmondható, hogy még a mézre allergiás személyek is fogyaszthatják.

Az általunk forgalmazott méhpempőket miden esetben 1 grammos műanyag kanállal együtt adjuk át.

A méhpempőről további információkat és érdekességeket a Hasznos tudnivalók és a Blog menü pontok alatt olvashatnak.

 

Tárolás: Hűtőszekrényben 2-6°c között. Mézben elkeverve 2%-os
koncentrációban szobahőmérsékleten tárolható.
Adagolás belsőleg tiszta formában:
Gyermekeknek: 0,5 gramm/nap
Felnőtteknek: 0,5-1 gramm/nap
Ajánlott a teljes felszívódásig a nyelv alá helyezni általában reggel,
éhgyomorra, 20-30 perccel étkezés előtt. Egész évben fogyasztható.
Adagolás belsőleg mézzel keverve:
Pl. 2%-os koncentrációban 10 gramm tiszta méhpempőt 500 gramm mézzel
keverve. Ajánlott adagolás gyermekeknek és felnőtteknek 1-2 kiskanál/nap.
Gyermekek elől elzárva tartandó.

 

Fogyasztása akkor sem ártalmas ha nagyobb mennyiségben történik.

A méhpempő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A honlapon közzétett információk tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvos vagy bármilyen egészségügyi szakember előírásait.

Vegyes virágméz

Szakemberek szerint a vegyes virágméz a legértékesebb mézek közé tartozik. A vegyes virágméz hatásterülete jóval széles körűbb mint a fajtamézeké, mivel a méhek különféle növényekről (többek közt: mezei virágok, gyógynövények) gyűjtik be az értékes nektárt. Hazánkban 850 méhek által látogatott növényfajt tartanak számon.
Sötét halványbarnás színű, enyhe illatú, markáns ízű, kristályosodásra hajlamos.

A vegyes virágméz hatásai

Mivel a virágmézbe különféle gyógynövények nektárja is belekerülhetnek, így a sokféle gyógyhatás összeadódhat. A virágmézek éppen ezért általánosan jó immunerősítők.

Felhasználása

A vegyes virágméz tökéletesen alkalmas önmagában történő fogyasztásra, teával, valamint széleskörűen használjuk fel a gasztronómiában sütésre és főzésre egyaránt.

Mikor gyűjtik

Egész évben, kora tavasztól késő őszig. A vegyes virágméz általában a fajtamézek termelése előtti és utáni időszak mézei.

 

Összetevők: 100% Méz

Származási hely: Magyarország (Termelői magyar méz)

Amennyiben tudja, vagy gyanítja, hogy allergiás a méhészeti termékekre a méz fogyasztását nagyon kis mennyiségben kezdje és fokozatosan emelje az adagokat az első hét során. Amint allergiás tüneteket tapasztal, (pl. szájpadlás viszketése, nehéz légzés, bőrkiütés, nyelőcső duzzanat) azonnal hagyja abba a méz fogyasztását és forduljon szakorvoshoz.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.