Prémium Méhpempő 25 gramm 2,8% 10-HDA Prémium Méhpempő 25 gramm 2,8% 10-HDA

Prémium Méhpempő 25 gramm 2,8% 10-HDA

Prémium Méhpempő 25 gramm 2,8% 10-HDA
A tiszta méhpempő hatékonyságát legkülönlegesebb összetevője, a 10-HDA sav tartalma határozza meg. Ezen alkotóelem minél magasabb százalékban van jelen a méhpempőben, annál erősebb a méhpempő szervezetre kifejtett jótékony hatása.
Szállítás Személyes átvétel 0 Ft
Teljes ár7.490 Ft
Kedvezményes ár6.990 Ft
Kedvezmény-500 Ft
Leírás

Prémium Méhpempő 25 gramm 2,8% 10-HDA

 

A 10-HDA sav azért annyira különleges, mert a természetben sehol máshol nem található meg, csak és kizárólag a méhpempőben, mesterséges előállítása nem lehetséges.

A 10-HDA sav antibakteriális, gomba és vírusölő, gyulladáscsökkentő hatóanyag, úgy is mondhatjuk, hogy természetes antibiotikum. Hozzásegíti a szervezetet a kórokozók leküzdéséhez, valamint a szabad gyökök eltávolításához. A méhpempőben lévő vitaminokkal együtt erősíti a szervezet védekezőképességét a betegségekkel szemben, valamint a már kialakult megbetegedések leküzdésében nyújt segítséget.

 

10-HDA savnak tulajdonított orvosok által igazolt pozitív eredmények:

 • általános gyulladáscsökkentő,
 • értágító,
 • vérnyomás csökkentő,
 • segít a gyulladásos női és férfi problémák kezelésénél,
 • gyorsítja a sebgyógyulást,
 • csökkenti a bronchiális asztma tüneteit,
 • enyhíti a máj- és vesebetegségek tüneteit,
 • enyhíti a csonttöréses fájdalmakat,
 • csökkenteti a hasnyálmirigy gyulladását,
 • enyhíti a gyomorfekély fájdalmait,
 • javítja a menopauzás tüneteket,
 • számtalan esetben vizsgálták már a tiszta méhpempőt, a rákos elváltozások ellenszereként. Úgy tartják, hogy a 10-HDA sav erősen gátolja a rosszindulatú sejtek növekedését.

 

Továbbá a méhpempő az egyetlen olyan természetes anyag, amely több mint 150 biológiailag aktív összetevőt tartalmaz. Ennek köszönhetően az emberi szervezetben ott fejti ki hatását, ahol arra a sejteknek a legnagyobb szükségük van.

A Prémium Méhpempőt elsősorban felnőttek számára ajánljuk a szervezet támogatására betegségekből való felépüléshez, vagy azok megelőzéséhez.

Kortól és nemtől függetlenül bárki fogyaszthatja a méhpempőt. Gyermekek esetén az adagolást nagyon kis mennyiségben kell megkezdeni, és fokozatosan emelni míg a 0,5 grammot el nem érjük. Nagyon ritka esetekben allergiás reakciót válthat ki a tiszta méhpempő, általánosságban elmondható, hogy még a mézre allergiás személyek is fogyaszthatják.

 

Tárolás:

Hűtőszekrényben 2-6°c között. Mézben elkeverve 2%-os koncentrációban szobahőmérsékleten tárolható.

Adagolás belsőleg tiszta formában:

Gyermekeknek 3 éves kor felett: 0,5 gramm/nap fokozatosan adagolva Felnőtteknek: 0,5-1 gramm/nap Ajánlott a teljes felszívódásig a nyelv alá helyezni általában reggel, éhgyomorra, 20-30 perccel étkezés előtt. Egész évben fogyasztható.

Adagolás belsőleg mézzel keverve:

Pl. 2%-os koncentrációban 10 gramm tiszta méhpempőt 500 gramm mézzel keverve. Ajánlott adagolás gyermekeknek és felnőtteknek 1-2 kiskanál/nap. Gyermekek elől elzárva tartandó.

 

A méhpempő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A honlapon közzétett információk tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvos vagy bármilyen egészségügyi szakember előírásait.

Amennyiben tudja, vagy gyanítja, hogy allergiás a méhészeti termékekre a méz fogyasztását nagyon kis mennyiségben kezdje és fokozatosan emelje az adagokat az első hét során. Amint allergiás tüneteket tapasztal, (pl. szájpadlás viszketése, nehéz légzés, bőrkiütés, nyelőcső duzzanat) azonnal hagyja abba a méz fogyasztását és forduljon szakorvoshoz.

Vélemények

2017. december 01. péntek
Amióta eszem, azóta sokkal frisebb és energia dúsabb vagyok. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Kis Istvánné