Prémium Méhpempő 25 gramm 2,8% 10-HDA

A tiszta méhpempő hatékonyságát legkülönlegesebb összetevője, a 10-HDA sav tartalma határozza meg. Ezen alkotóelem minél magasabb százalékban van jelen a méhpempőben, annál erősebb a méhpempő szervezetre kifejtett jótékony hatása.
Szállítás Személyes átvétel 0 Ft
Teljes ár7.200 Ft
Kedvezményes ár5.760 Ft
Leírás

 

A 10-HDA sav azért annyira különleges, mert a természetben sehol máshol nem található meg, csak és kizárólag a méhpempőben, mesterséges előállítása nem lehetséges.

A 10-HDA sav antibakteriális, gomba és vírusölő, gyulladáscsökkentő hatóanyag, úgy is mondhatjuk, hogy természetes antibiotikum. Hozzásegíti a szervezetet a kórokozók leküzdéséhez, valamint a szabad gyökök eltávolításához. A méhpempőben lévő vitaminokkal együtt erősíti a szervezet védekezőképességét a betegségekkel szemben, valamint a már kialakult megbetegedések leküzdésében nyújt segítséget.

 

10-HDA savnak tulajdonított orvosok által igazolt pozitív eredmények:

 • általános gyulladáscsökkentő,
 • értágító,
 • vérnyomás csökkentő,
 • segít a gyulladásos női és férfi problémák kezelésénél,
 • gyorsítja a sebgyógyulást,
 • csökkenti a bronchiális asztma tüneteit,
 • enyhíti a máj- és vesebetegségek tüneteit,
 • enyhíti a csonttöréses fájdalmakat,
 • csökkenteti a hasnyálmirigy gyulladását,
 • enyhíti a gyomorfekély fájdalmait,
 • javítja a menopauzás tűneteket,
 • Számtalan esetben vizsgálták már a tiszta méhpempőt, a rákos elváltozások ellenszereként. Úgy tartják, hogy a 10-HDA sav erősen gátolja a rosszindulatú sejtek növekedését.

 

Továbbá a méhpempő az egyetlen olyan természetes anyag, amely több mint 150 biológiailag aktív összetevőt tartalmaz. Ennek köszönhetően az emberi szervezetben ott fejti ki hatását, ahol arra a sejteknek a legnagyobb szükségük van.

 

A Prémium Méhpempőt elsősorban felnőttek számára ajánljuk a szervezet támogatására betegségekből való felépüléshez, vagy azok megelőzéséhez.

Kortól és nemtől függetlenül bárki fogyaszthatja a méhpempőt. Gyermekek esetén az adagolást nagyon kis mennyiségben kell megkezdeni, és fokozatosan emelni míg a 0,5 grammot el nem érjük. Nagyon ritka esetekben allergiás reakciót válthat ki a tiszta méhpempő, általánosságban elmondható, hogy még a mézre allergiás személyek is fogyaszthatják.

 

Tárolás: Hűtőszekrényben 2-6°c között. Mézben elkeverve 2%-os koncentrációban szobahőmérsékleten tárolható. Adagolás belsőleg tiszta formában: Gyermekeknek 3 éves kor felett: 0,5 gramm/nap fokozatosan adagolva Felnőtteknek: 0,5-1 gramm/nap Ajánlott a teljes felszívódásig a nyelv alá helyezni általában reggel, éhgyomorra, 20-30 perccel étkezés előtt. Egész évben fogyasztható. Adagolás belsőleg mézzel keverve: Pl. 2%-os koncentrációban 10 gramm tiszta méhpempőt 500 gramm mézzel keverve. Ajánlott adagolás gyermekeknek és felnőtteknek 1-2 kiskanál/nap. Gyermekek elől elzárva tartandó.

 

A méhpempő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A honlapon közzétett információk tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvos vagy bármilyen egészségügyi szakember előírásait.

Vélemények

2017. december 01. péntek
Amióta eszem, azóta sokkal frisebb és energia dúsabb vagyok. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Kis Istvánné